Reduceri! Capsule BIOMOBIL 2 FARES 63 CPS. Mărește

Capsule BIOMOBIL 2 FARES 63 CPS.

5941141010884

19.07 lei

 • Valoarea reducerilor

  Cantitate Preț Ați economisit
  2 18.31 lei Până la 1.53 lei
  3 18.12 lei Până la 2.86 lei

  INGREDIENTE/CAPSULĂ: -turmeric (Curcumae longae rhizoma) -extract de Boswellia serrata standardizat în min. 65% acid boswellic 162,5 mg -muguri de plop (Populi gemma) -frunze de frasin (Fraxini folium) 65 mg -rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) -extract de scoarţă de salcie (Salicis cortex) standardizat în min. 15% salicină.
  Boswellia este un arbore care creşte în India, Africa de Nord şi în Orientul Mijlociu, de la care se recoltează şi se foloseşte răşina, cunoscută sub denumirea comună de tămâie indiană. Boswellia ajută la menţinerea mobilităţii şi a flexibilităţii articulaţiilor şi la evitarea degradării cartilajului articular. Scoarţa de salcie albă conţine din abundenţă salicină, constituent care se transformă în organism în acid salicilic, contribuind la menţinerea confortului articulaţiilor. Frunzele de frasin susţin funcţia excretoare a rinichilor, favorizând eliminarea acidului uric şi contribuind astfel la reducerea disconfortului cauzat de acumularea uraţilor în ţesuturi. Flavonoidele din frunzele de frasin ajută la menţinerea sănătăţii articulaţiilor. Ghimbirul şi turmericul, au fost folosite atât în alimentaţie ca şi condimente cât şi în tradiţia ayurvedică de peste 5000 de ani. Cercetările ştiinţifice au evidenţiat contribuţia lor la menţinerea sănătăţii articulaţiilor, fără a produce disconfort la nivelul stomacului. Mugurii de plop, bine cunoscuţi la noi, fiind denumiţi şi propolis vegetal, au proprietăţi diuretice, conţin derivaţi salicilaţi care susţin reducerea disconfortului articular.

  BENEFICII ALE UTILIZĂRII: -ajută la reducerea disconfortului de la nivel articular -contribuie la evitarea degradării cartilajului articular -suport pentru menţinerea supleţii şi mobilităţii articulaţiilor -ajută la reducerea contracturilor musculare şi a rigidităţii articulare -protejează mucoasa gastrică.
  ATENŢIONĂRI: Nu se recomandă copiilor sub 6 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
  SARCINĂ ŞI ALĂPTARE: Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.
  EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI: Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.MOD DE
  ADMINISTRARE: 1 capsulă de 3 ori pe zi, la 1 oră după masă. Pentru un efect mai puternic se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi, timp de 2-4 săptămâni. Durata curei: 3 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună. Recomandăm cure alternative de câte 3 luni cu capsule BIOMOBIL 2-L86A, urmate de capsule BIOMOBIL 1-L86. Puteţi începe cura cu oricare dintre aceste 2 produse, respectând alternanţa între ele de 3 luni.


  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Capsule BIOMOBIL 2 FARES 63 CPS.

  Capsule BIOMOBIL 2 FARES 63 CPS.

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie:

  Capsule si comprimate