Reduceri! Capsule VITAMINA A NATURALA FARES 30cps. Mărește

Capsule VITAMINA A NATURALA FARES 30cps.

5941141010983

20.45 lei

 • Valoarea reducerilor

  Cantitate Preț Ați economisit
  2 19.63 lei Până la 1.64 lei
  3 19.43 lei Până la 3.07 lei

  INGREDIENTE/CAPSULĂ:

  -extract uscat de crăiţe (Tagetes flos) standardizat în min. 0,21% vitamina A 147 mg

  -extract uscat de fructe de Goji (Lycium barbarum) standardizat în min. 0,6% vitamina A 98 mg

  -morcov (Dauci radix)

  -afine (Myrtilli fructus)

  -extract uscat de afine (Myrtilli fructus) standardizat în min. 0,20% vitamina A

  -extract uscat de urzică (Urticae herba) standardizat în min. 1,16% vitamina A.

  Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.Produsul conţine un complex de carotenoide vegetale: beta-caroten, luteină, zeaxantină, helenină, patuletină, licopen. Carotenoidele sunt un grup de pigmenţi de culoare roşie, portocalie şi galbenă ce se găsesc în principal în legume şi fructe sub formă de provitamina A (din ele se sintetizează vitamina A). Carotenoidele de culoare galbenă şi portocalie sunt cunoscute sub numele de caroten iar cele de culoare roşie sub numele de licopen.Vitamina A are un rol important în formarea pigmenţilor retinei. Măreşte acuitatea vizuală pe timp de noapte, îmbunătăţeşte vederea. Ajută procesul de creştere şi consolidare a oaselor. Este, de asemenea, importantă pentru sistemul imunitar, reglează sinteza limfocitelor şi a producerii de anticorpi. Menţine sănătatea pielii, părului, dinţilor şi gingiilor. Contribuie la înlăturarea petelor pigmentare determinate de vârstă.Morcovii reprezintă o remarcabilă sursă de beta-caroten, vitamina B, C, D, E, potasiu, acid folic, magneziu, calciu şi fibre. Alături de efectele pe care morcovii le prezintă asupra pielii (înlatură ridurile, apără pielea împotriva arsurilor solare, stimulează secreţia de elastină menţinându-i tonusul), aceştia prezintă un valoros rol antioxidant. Beta-carotenul este pigmentul care dă culoarea portocalie a morcovilor. Corpul omenesc foloseşte beta-carotenul pentru a-l transforma în vitamina A în funcţie de necesităţi.Afinele conţin cantităţi mari de carotenoizi (beta caroten şi luteină), care protejează celulele ce intră în structura globilor oculari sau a altor părţi ale organismului de radicalii liberi.Fructele de Goji susţin sănătatea organis-mului, întăresc sistemul imunitar, reduc procesele de îmbătrânire, sunt un tonifiant general al corpului uman. Au în compoziţia lor cantităţi mari de beta-caroten și zeaxantină (carotenoid înrudit cu vitamina A), într-o formă foarte uşor de asimilat de către organism, contribuind la îmbunătăţirea vederii.Crăiţele conţin carotenoide (helenina şi patuletina) înrudite cu vitamina A. Helenina creşte viteza şi capacitatea de adaptare a ochiului la întuneric, intervine în formarea pigmenţilor fotosensibili retinieni, patuletina scade permeabilitatea capilară, reglează tensiunea intraoculară şi combate oboseala ochilor. Sunt indicate persoanelor care lucrează mult la calculator sau care suprasolicită ochii prin natura profesiei.Urzica conţine în frunze vitamina A, C, E şi carotenoide: beta-caroten, xantofila, licopen, violaxantina, cu acţiune de regenerare a pielii şi mucoaselor şi rol antioxidant.

  BENEFICII ALE UTILIZĂRII:

  -îmbunătăţirea aportului de vitamina A

  -contribuie la menţinerea unei vederi diurne şi nocturne normale, creşte capacitatea de adaptare a ochiului la lumină şi întuneric,

  -indicată persoanelor care lucrează mult la calculator sau care suprasolicită ochii prin natura profesiei

  -antioxidant – protejează celulele ce intră în structura globilor oculari sau a altor părţi ale organismului de radicalii liberi

  -creşte capacitatea de apărare a organismului (imunostimulent)

  -regenarator şi protector al pielii şi mucoaselor, ajută la menţinerea sănătăţii pielii, părului, dinţilor şi gingiilor.

  ATENŢIONĂRI:

  Nu se recomandă copiilor sub 10 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredi-entele produsului.

  SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:

  Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua câte 1 capsulă de 3 ori pe zi timp de 4 săptămâni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

  EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:

  Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.

  La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

  MOD DE ADMINISTRARE:

  1 capsulă pe zi, imediat după masă.

  Se fac cure de o lună. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

  O capsulă conţine 781 µg Vitamina A, asigurând 97,6% din valoarea nutriţională de referinţă.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Capsule VITAMINA A NATURALA FARES 30cps.

  Capsule VITAMINA A NATURALA FARES 30cps.

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie:

  Capsule si comprimate