Reduceri! Gastracid D100 FARES 63 cpr Mărește

Gastracid D100 FARES 63 cpr

5941141010761

16.32 lei

Atentie: ultimul produs in stoc !

 • Valoarea reducerilor

  Cantitate Preț Ați economisit
  2 15.67 lei Până la 1.31 lei
  3 15.50 lei Până la 2.45 lei
  Gastracid D100 FARES 63 cpr.
  Contribuie la protecţia mucoasei gastrice
  Ajută la eliminarea disconfortului digestiv
  Ingrediente/ comprimat:
  Argilă 182 mg, flori de muşeţel (Matricariae flos) 20 mg, extract moale de flori de muşeţel (Matricariae flos) 20 mg, extract moale de rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix) 20 mg, tinctură de propolis 10 mg, rizomi de obligeană (Calami rhizoma) 10 mg, ulei esenţial de fenicul (Foeniculi aetheroleum) 5 mg, ulei esenţial de mentă (Menthae aetheroleum) 1,5 mg, excipienţi (agent de încărcare: celuloză, amidon, antiaglomerant: talc).
  Actiune:
  Argila, prin caracterul său bazic şi adsorbant remarcabil, neutralizează excesul de acid gastric şi are efect de optimizare a procesului de granulaţie şi de epitelizare la nivelul mucoaselor, ceea ce conferă rezultate benefice în cazul senzaţiilor neplăcute şi a disconfortului de la nivel gastric şi esofagian.
  Muşeţelul are acțiune protectoare gastrică datorită bisabololului care întărește bariera de protecție a mucoasei stomacului față de efectul agresiv al sucului gastric, prin creșterea secreției de mucus. Combate eructaţiile, iar datorită principiilor active din compoziţia sa prezintă acțiune de calmare a iritaţiilor şi de susţinere a procesului de granulaţie şi epitelizare.
  Lemnul dulce are un efect protector gastric (demulcent). Conform studiilor, accelerează procesul de granulaţie şi de epitelizare la nivelul mucoasei stomacului, stimulează secreția de mucus bogat în glicoproteine protectoare și prelungeşte durata de viață a celulelor mucoasei gastroduodenale.
  Obligeana este un reglator al secreţiei acide de la nivelul stomacului, fiind utilă în cazul digestiei lente cu stagnarea alimentelor la nivel gastric, cu refluxul hranei, şi a disconfortului însoţit de iritaţii la nivel esofagian. În plus, are acţiune liniştitoare, de optimizare a contracţiilor musculaturii netede a tractului digestiv şi carminativă (ajută eliminarea gazelor intestinale), fiind benefică în disconfortul digestiv asociat cu stări de agitaţie, nervozitate, iritabilitate.
  Propolisul ajută eficient la reducerea iritaţiilor esofagiene şi gastrice, la realizarea procesului de granulaţie şi epitelizare a mucoaselor şi a tegumentelor şi la reducerea senzaţiilor neplăcute localizate la nivelui stomacului şi esofagului.
  Uleiurile esenţiale de mentă şi de fenicul contribuie la eliminarea disconfortului abdominal cauzat de excesul de gaze, datorită proprietăţilor carminative şi de optimizare a contracţiilor musculaturii netede a tubului divestiv. Mentolul din uleiul esenţial de mentă înlătură senzaţia de greaţă şi disconfortul abdominal.
  Beneficii ale utilizarii:
  -ajută la neutralizarea acidului gastric
  -contribuie la reducerea disconfortului şi a senzaţiilor neplăcute de la nivel
  -gastro-esofagian
  -contribuie la protejarea mucoaselor stomacului şi a esofagului
  -susţine realizarea procesului de granulaţie şi epitelizare a mucoaselor la nivelul tubului digestiv
  -ajută la optimizare a contracţiilor musculaturii netede la nivel gastric
  -susţine o digestie sănătoasă.
  Atentionari:
  Nu se recomandă în caz de alergie la produsele apicole sau de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
  Sarcina si alaptare:
  Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.
  Efecte secundare si interactiuni:
  Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.
  La dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare.
  Mod de administrare:
  Copii între 6-12 ani: câte o jumătate de comprimat masticabil de 3 ori pe zi, cu 15 minute înainte de masă sau la nevoie.
  Copii peste 12 ani şi adulţii: câte 1 comprimat masticabil de 3 ori pe zi, cu 15 minute înainte de masă sau la nevoie.
  Dacă este necesar un efect mai puternic se pot administra până la 6 comprimate masticabile pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.
  Durata curei: 6 săptămâni. Cura se poate repeta la nevoie.

  Recenzii

  Scrieţi o recenzie

  Gastracid D100 FARES 63 cpr

  Gastracid D100 FARES 63 cpr

  Scrieţi o recenzie

  Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine si alte produse sau accesorii ce nu sunt incluse in pretul standard al produsului. Specificatiile fiecarui produs sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Nuantele unui produs pot fi diferite fata de cele reale si in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.baaria.com sunt valabile in limita stocului disponibil.Daca un produs are un discount afisat,vizibil pe site, acestui produs nu i se mai aplica o alta promotie. Echipa Baaria face toate eforturile pentru a elimina orice erori.Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România.Toate marcile apartin detinatorilor legali.

  30 alte produse în aceeași categorie:

  Capsule si comprimate